tisdag/allsång/packning

Vaknade tidigt idag men några varv från sida till sida så somnade jag om en stund Äggfrukost tillsammans med en kaffe och sedan åkte vi in för att fixa lite i Skövde, B skulle jobba så vi andra passade på att åka med. Ömse regn ömse sol och en hel del vind, lunchen serverade idag rester.
Eftermiddagen fortsatte med lite OS på tv, städning ja eller rättare sagt barnen fick städa sina rum och under tiden satt jag och virkade….hm jag vet vad jag skrev men faktiskt så är det avkopplande en stund. Vad det ska bli, ja det får vi se.

För att inte slöa ihop helt så gick jag ett varv runt åkern, Herman sprang för 3:e dagen i rad. 3,2 km det går inte fort men han gör det om än med protest men nödvändigt för den lille killen. Den sista km regnade det så vi blev allt lite blöta, även det kändes skönt och jag är nu mycket piggare.

Det får väl bli lite plock till kvällsmat ochs å ser jag fram emot kvällens Allsång på Skansen. PÅ twitterbänken sitter ju denna veckan bl a Camilla Näslund ni hittar henna på Twitter via namnet. Hon är grym och det blir kul att se hur hon sköter sig då hennes sambo Åsa Holmgren  förra veckan satt på bänken 😉

https://i0.wp.com/menergybarsuf.se/wp-content/uploads/2012/03/twitter_logo1-300x233.jpghttps://i0.wp.com/www.lalinda.se/wp-content/uploads/2012/07/IMG_6622-640x430.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s