så många känslor

Jag vet verkligen inte hur jag ska hantera mina känslor eller om de bara spökar med mig eller om de är så verkliga som jag känner dom. Det jag vet är att jag innerst inne är så ledsen.

Jag vet också att jag är grymt bra på att dölja det för de som jag vill dölja det för, medan jag för andra inte kan göra det då de ser rakt igenom mig. Och kanske är det så att man vill att en del ska se, för att de ska fråga eller kanske rent av förstå att de gjort en ledsen. Ibland så hjälper inte ens det. Utan man måste till slut själv göra klart med ens känslor, vilket i sig kan var en resa.

Ibland vore det mycket bättre att bara vara, släppa lite av allt det som stör mig och kanske bara ta stunden som den kommer och även allt annat som händer runt omkring mig, kommer jag må bättre av det? Jag vet verkligen inte…
Jag vet ju att man ska älska sig själv, att man är värdefull så som man är och jag kan ibland tycka att jag gör det. Men med de känslor som spökar runt om mig så tycker jag inte om mig själv för tillfället.

Jag har funderingar på hur mitt liv ska vara, hur jag vill att det ska vara och hur jag vill att det ska fortsätta. Men för tillfället är det bara drömmar & funderingar ingen verklighet.
https://i1.wp.com/4.bp.blogspot.com/_QnESi9Fckww/TFRPsWIMZRI/AAAAAAAAAbw/g1Z4bdaU3v0/s320/tnkarnalle-_21758308.gif

En dag kommer det kanske slå in eller så kommer de att ändras när jag är rätt i mina tankar och kanske kommer det då att bli bra. Går och lägger mig med min tankar och hoppas att natten kan ge mig lugn & ro. Sov gott vänner ♥

Annonser

3 reaktioner på ”så många känslor

  1. Hej!
    Jag tror att det skulle vara bra för dej att ha ett jobb, få arbetskamrater samt att få en meningsfull vardag. Alllt det andra som du skriver om kan du ha samtidigt.
    <ha dä bra!
    vh.j

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s