varm & mullrig torsdag

Då förmiddagen gått åt till ”att göra listan” lämna & hämta, lagat lunch, fikat och sedan hamnat i solstolen på altan med en ny bok i handen, har tappat räkning på hur många jag läst hittills denna sommar, synd bara att det ska vara så himla dyrt då man läser typ 3 i veckan har dock hittat lösningen vad det gäller detta, låter mor min köpa och läsa böckerna först för att sedan låna dom 😉 samtidigt som jag lyssnar på åskan som mullrar mysigt. På min ena sida är det ljusblått och soligt på min andra mörka åskmoln -undra vem som vinner???

bild(4)

Ikväll blir det hämtning av två grabbar, efter att ha varit hos pappa i 4 dagar är det åter dags för mammatid. Vi hoppas på fint väder imorgon så att vi kan bege oss till varma soliga klippor i Grebbestad.
hugo&herman

Jag med flera så säkert fotbollen igår kväll och jag känner verkligen med tjejerna & Pia. De var grymma och de kämpade att Tyskland fick sitt skit mål och att Lotta’s mål inte blev rätt är hemskt tråkigt men som jag tror mig att man säger och som jag själv använder -bryt ihop idag och res dig upp imorgon ♥ Tack för en mycket underhållande fotboll ni bjöd på ♥
https://i1.wp.com/i.eurosport.se/2013/07/24/1064690-17019530-640-360.jpg

Ha en fin kväll, var du än är….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s