årets cykelvasa

Då var årets Cykelvasa helg avklarad och på något sätt hade vi även detta år mycket tur med vädret. Bilen rullade mot Sälen i torsdagsmorse och vi kom hem i går kväll. Sälen var lika mysig som på vintern men som ni förstår vackert på sitt sätt snö eller gröna skogar med lingon, blåbär och annat härligt som ger själen ro.

Tre starka grabbar som för första gången körde Cykelvasan var dessa tre. Herman, hans kusin Tedde och en kompis som heter David. 3 mil från Oxberg och i till Mora -oj vad de cyklade och det var tre mycket glada killar som cyklade in i målet i Mora.
3grabbar3milVasahermantidervasan

 

 

Vi var fler som cyklade i helgen och det blev en bra helg, även min mamma tog sin cykel och körde de 3 milen, det var meningen att hon & Håkan skulle cykla med pojkarna men de släppte varandra efter första kontrollen….
Vi laddar nu om och återkommer till Cykelvasan 2014
Nu är dock ordningen återställd och sommarlovet är slut, skolan har idag satt igång och det var nog två trötta killar som gick till skolan men blandade känslor men mest bra är allt landar nog redan i eftermiddag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s