ännu en helg

Fredagseftermiddag och det var dags att hämta hem pojkarna. Kvällens middag blev hemgjord pizza och då gör vi den från grunden! Degen låg och jäste fint och vi satte igång med att skapa vår egna mumsiga pizza efter tycke och smak, min blev det självklara valet Chevré & honung. Herman la tacofärs på sin….
När vi hade klarat av matintag var det dags för filmtajm – äntligen var det dags att se -Furious 6- har man sett de andra ska man även se denna. Tyckte den var bra och pojkarna var lyriska även om de hade sett den redan och då också 2 gånger!
https://i0.wp.com/www.hdwallpapers.in/walls/fast_and_furious_6-wide.jpg

Lördagsmorgonen tog vi olika tider på sovmorgon och så även frukosten men väl uppe lurade vi runt en stund, tog tag i några läxor och plugg inför prov som Hugo har nästa vecka. Herman gav sig in i filmens värld och han var både spindelmannen, Johan Falk & Brian O’Conner i The fast and the  furious 😉 grymt eller hur….
Det bakades också negerbollar(menar inget illa har hetat så sedan jag var liten) Herman hade smet uppe på öronen, men goda blev dom. Använder alltid recept från Per Moberg men tar en extra skvätt kaffe och 1 dl extra havregryn. Då det var kanelbullensdag igår så bakades det häromdagen så att sedan sakta på svag värme tina upp de frysta bullarna i ugnen, doftade det näst intill nybakat. Det blev en god lördagsfika i köket med tända ljus.
http://nilsandsofia.files.wordpress.com/2013/05/fika-cafe2.jpg

En fika gäst tittade också förbi och Hugo fick sin cykelhjälm signerad och var grymt nöjd med det, Tack Mattias! Hugo var inte med ut och körde idag, det får bli en annan gång.
IMG_3116Till middag framåt sen eftermiddagen gjorde vi en fläskfilé gryta och rostade potatisar med timjan, hur gott som helst och jag hade bra hjälp av Hugo som allt är en lite mästerkock i köket! Sås är han grym på och älskar. Kvällen var en blandning av film, snacks och plugg inför teknikprovet på måndagmorgon.
Vid 23-tiden var vi för trötta och släckte lamporna och hängde istället med John Blund, hur skönt som helst! Visst är han söt den lilla gubben i den blå dräkten. (har sedan jag varit liten sett honom som en liten gubbe)

https://i0.wp.com/cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/486155/images/2008/jb_14835947.bmp
Idag söndag plockar vi ihop våra saker och förbereder en ny vecka, pojkarna åker till sin pappa och jag känner saknaden komma krypande redan innan jag lämnat dom…Vi har haft en bra helg och det hoppas jag att även ni har haft.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s