smygfilm, accepterat???

Jag blir så arg!

Utdrag från Afonbladet -”Mannen som smygfilmade sin flickvän får kraftigt sänkt skadestånd. Enligt hovrätten har det ”blivit alltmer accepterat att vara mycket öppen och utåtriktad avseende sina sexuella vanor”.”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17702815.ab

Vilket himla skitsnack!
-Hur kan man ändra ett skadestånd till en tjej som blivit utsatt för ett sådant brott? Ja,jag anser att det är ett brott, hur ska denna tjej kunna lita på en pojkvän igen, hur ska hon kunna lita på någon?  Och hur dum i huvudet kan en pojkvän få bli?

Denna tjej blev smygfilmad av sin pojkvän när de hade sex något som hon antagligen såg som något fint de hade tillsammans inte något som hon ville skulle hamna på nätet och inte heller på porrsidor som andra sedan tittade på och kunde känna igen henne och sedan skulle smussla och prata bakom hennes rygg samt säga till henne. Stackars tjej, hon blir ju inte bara lurad av sin ”pojkvän” utan även av systemet. Hur kan man efter första dombeslutet ändra och sänka skadeståndet därför man tycker att kränkningen inte är tillräckligt stor  -Hallå!!! Och hur kan man säga att ”blivit alltmer accepterat att vara mycket öppen och utåtriktad avseende sina sexuella vanor”

-GÖR OM GÖR RÄTT, visa att allt inte är okej och att det blir konsekvenser om man gör fel. Och bara för att nätet finns och mycket läggs upp måste det finnas en gräns och allt är inte OKEJ.

https://i2.wp.com/blogg.loppi.se/mylovleykids/files/2011/09/arg_79606941_156676024.jpg

Annonser

En reaktion på ”smygfilm, accepterat???

  1. Hej!
    Håller givetvis med dej helt och hållet, rättssystemet är svårt
    att förstå sig på många gånger.

    Ha det bra!
    Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s