bakar knäckebröd & ska kolla på bröderna Timell

Väl hemma har jag snabbt slängt ihop en smet för att få gott knäckebröd en timme…trött och lite frusen, det blir en tidig kväll då jag igår inte var hemma förrän 22.30 efter tur & retur Norrköping. Men jag hjälpte en vän så det var helt okej ♥ Använder detta recept till ett supergott knäcke, testa du också.
knäckebrödrecept

Ikväll börjar ju också ännu ett nytt matprogram, detta vill jag gärna se så det ska bli spännande och med lite tur hinner jag slänga ihop en kvällsmacka & en kopp TE innan kl 20.00 då jag kommer sitta framför TV4 -Timells Skärgårdskök.

Jag längtar till sommaren, till de härliga varma sommarkvällarna och det lär väl inte försvinna efter att jag sett detta program då jag sett lite på reklamen.
knäckebröd
http://bilder4.egmont.se/cache/b5/b5b6/YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjkyNDQxODtzOjE6InciO2k6MTAyMDtzOjE6ImgiO2k6OTk5OTtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImI1YjYxMTEwODZkZWQzZDBjYzUxZmU2ZTM5YzUxNzFmZGVlOWQxMWIiO30=

Imorgon hoppas jag på mindre blås men vad jag sett på vädret ska det bli både det och regn, skit också. Hugo’s cykelträning börjar igen imorgon så jag hoppas på att Motala får det bra i alla fall. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s